Църкви Шалом – NEW FRONTIERS

Home / Църкви Шалом – NEW FRONTIERS

11042940_797463150335932_2925809000135057697_n

Информация относно  Ню Фронтиърс (Newfrontiers) и дейността и в България.

Преди около 40 години Бог започва нещо в югоизточна Англия (UK), което в последствие се превръща в семейство от църкви Ню Фронтиърс (Newfrontiers). Тери Върго започва като водач на църква в Сийфорд (Seaford) през 1968 година и неговата сфера на влияние се разраства в тази област. Той привлича мнозина в служението си и в последствие възникват църкви (не само в Англия , но и по целия свят) с видението да бъдат силни в Слово и Дух . Повече информация за историята на Тери може да бъде намерена на неговият сайт.  http://www.terryvirgo.org/

Днес има повече от 1000 църкви Newfrontiers в над 70 държави. С пламенното посвещение да изграждаме църква според новозаветните принципи, ние вярваме, че най-ефективната форма на благовестие идва от силни местни църкви. Църкви в които всеки участва, дарбите на Святия Дух се проявяват, където има радост в грижата един за друг, където има желание за промяна в обществото и да бъдат достигнати тези които са в нужда. Ние се стремим да постигнем това чрез възстановяване на църквата, изграждане на ученици, обучение на водачи, основаване на църкви и достигане на народите.

Newfrontiers в България: Към момента в България Newfrontiers е представено от „Евангелски Църкви Шалом” и са групирани в три района:

Ловеч, София, Свищов, Драгана, Бежаново, Павликени
Мездра, Враца, Роман, Краводер, Своге, Главаци
Троян, Попово, Румянцево

Също така, се изграждат взаимоотношеня с църкви от Сливен, Силистра, Плевен, Казанлък и други места.

За повече информация относно Newfrontiers се свържете с Мартин Дънсфорд на e-mail: martyn.dunsford@kcc.uk.net или с Георги Михайлов на e-mail: georgem@vip.bg

Вярваме, че Бог ни води и много от това, което Бог ни е говорил през годините е оформило нашето развитие като движение. Имаме пламенно желание за достигане на нациите.

Newfrontiers е семейство от църкви по целия свят, копнеещи за достигане на недостигнатите и за разпространение на благовестието по целия свят. През годините Newfrontiers стартира така наречените Библейски седмици,и може би най-известните са Библейските седмици Стоунлей (Stoneleigh) през 90-те. Тези седмици бяха едно чудесно време на общение и слушане от Бог.

Нюфронтиърс е семейство от църкви по целия свят заедно на мисия с повече от 1000 църкви в повече от 70 държави.

С пламенното посвещение да изграждаме църква според новозаветните принципи, ние вярваме, че най-ефективната форма на благовестие идва от силни местни църкви.

Това са местни църкви в които всеки участва, дарбите на Святия Дух се проявяват, има радост в грижата един за друг, има желание за промяна в обществото и да бъдат достигнати тези, които са в нужда.

Ние се стремим да постигнем това чрез:
– възстановяване на църквата
– правене на ученици
– обучение на водачи
– основаване на църкви
– достигане на народите

За повече информация относно  Newfrontiers се свържете с Мартин Дънсфорд, e-mail: martyn.dunsford@kcc.uk.net или с Георги Михайлов, e-mail: georgem@vip.bg

Пишете ни

Не се колебайте да ни пишете по всякакви въпроси.